Onze appartementen

Foto van de woonkamer van appartement Souche 9
Foto van de eethoek van appartement Souche 9
Foto van de keuken van appartement Souche 9
Foto van het aanrecht en apparatuur in de keuken van appartement Souche 9
Foto van de slaapkamer van appartement Souche 9
Foto van de badkamer van appartement Souche 9
Uitzicht op Valmorel vanuit appartement Souche 9
Ligging van appartement Souche 9 in Valmorel

Souche 9

Souche 9 is een ruim, comfortabel en vooral licht appartement van 36m² voor 4 tot 5 mensen met een prachtig groot balkon en een adembenemend uitzicht. Het ligt op dezelfde etage als de ingang van het gebouw (dus géén trappen lopen!) en heeft een aparte slaapkamer met 2 bedden die je tegen elkaar kunt zetten om er eventueel een 2 persoonsbed van te maken. In de kasten liggen dekbedden en kussens.

In de gezellige woonkamer staan 3 bedbanken die je naar gelieve kunt verschuiven, zodat je ook hier een 2 persoonsbed kunt creëren. In de kamer is ook platbeeld televisie en een radio aanwezig.

De badkamer heeft een ligbad met een “rainshower” en er is een haardroger voorhanden.

De keuken is voorzien van een afwasmachine, koelkast, keramische kookplaten, oven, magnetron, elektrisch koffiezetapparaat, broodrooster etc. en in de kast staan een stofzuiger en andere schoonmaakmiddelen.

Het gebouw La Souche is ideaal aan de piste gelegen en u kunt letterlijk zo de ingang van het gebouw binnen skiën. Ook het in- en uitladen van bagage is hierdoor heel eenvoudig.

Voor het gebouw zijn parkeerplaatsen, maar hiervoor dient wel betaald te worden. Gratis parkeerplaatsen bevinden zich buiten het dorp, al vanwaar u met een gratis shuttlebus weer naar het dorp terug vervoerd wordt.

In de huurprijs zijn water en electriciteit inbegrepen; lakens en handdoeken kunnen zelf meegenomen, of in Valmorel gehuurd worden (12 euro p.p.). Het appartement kan op de dag van aankomst omstreeks 16.00 betrokken worden en moet op de dag van vertrek weer schoon en netjes achtergelaten worden. De bij aankomst betaalde borgsom van € 200 wordt dan, na controle van het appartement en met aftrek van eventuele gebroken voorwerpen, weer teruggegeven.

 

voor prijzen zie : www.valmorel-location-immobilier.com 

Op deze site hoeft alleen bij “LOCATIONS”, de data ingevuld en op “rechercher” geklikt te worden en kunt u naar beneden scrollen. U kunt de appartementen direkt op de site reserveren.

Geïnteresseerd?

BEKIJK HIER DE APPARTEMENTEN

Bekijk een appartement door er op te klikken

Souche 8

Aantal personen: 4 - 6
Met stapelbed, bankbed en uitschuifbed

Clairière 27

Aantal personen: 8 - 10
Met 3 aparte slaapkamers

Souche 9

Aantal personen: 4 - 5
Met 2x eenpersoonsbed en 3x bedbank

Clairière 35

Aantal personen: 8 - 10
Met 3 afgesloten slaapkamers

Souche 15

Aantal personen: 4 - 6
Met stapelbed, gewoon bed en uitschuifbed

Souche 23

Aantal personen: 2 - 4
Met twee bankbedden