Onze appartementen

Foto van de woonkamer van appartement Souche 15
Foto van de eethoek en kamer van appartement Souche 15
Foto van de eethoek van appartement Souche 15
Foto van de slaapkamer van appartement Souche 15
Keuken van de badkamer van appartement Souche 15
Foto van de badkamer van appartement Souche 15
Foto van het balkon van appartement Souche 15

Souche 15

Souche 15 is een ruim en comfortabel appartement van 40m² voor 4 tot 6 mensen. Het ligt op de eerste etage van het gebouw en heeft een aparte slaapkamer met een stapelbed (200 x 90) en een gewoon bed met daaronder een uitschuifbed dat op poten gezet kan worden, zodat je er een 2 persoonsbed van kunt maken.

In de gezellige woonamer staan 2 bedbanken met onder 1 daarvan een uitschuifbed dat er onderuit getrokken en ook op poten gezet kan worden. Zodoende kan de bedbank ook tot een 2-persoonsbed omgebouwd worden. In de kamer is ook platbeeld televisie aanwezig en er kan tevens van Wifi gebruik gemaakt worden.

Het gebouw La Souche is ideaal aan de piste gelegen en u kunt letterlijk zo de ingang van het gebouw binnenskiën.  Ook het in- en uitladen van bagage is hierdoor heel eenvoudig.

Voor het gebouw zijn parkeerplaatsen, maar hiervoor dient wel betaald te worden. Gratis parkeerplaatsen bevinden zich buiten het dorp, al vanwaar u met een gratis shuttlebus weer naar het dorp terug vervoerd wordt.

In de huurprijs zijn water en electriciteit inbegrepen; lakens en handdoeken kunnen zelf meegenomen, of in Valmorel gehuurd worden. Het appartement kan op de dag van aankomst omstreeks 16.00 betrokken worden en moet op de dag van vertrek weer schoon en netjes achtergelaten worden. De bij aankomst betaalde borgsom van v.a. € 200 wordt dan, na controle van het appartement en met aftrek van eventuele gebroken voorwerpen, weer teruggegeven.

 

U kunt direct online reserveren via de Franstalige website van onze Franse partner Valmorel Location Immobilier.

Vragen over onze appartementen?

Bel of mail Frits dan op +43 664 2130313 of stuur een e-mail naar fredvalmo@wanadoo.fr

Geïnteresseerd?

BEKIJK HIER DE APPARTEMENTEN

Bekijk een appartement door er op te klikken

Clairière 27

Aantal personen: 8
Met 3 afgesloten slaapkamers, 2 badkamers en 2 wc’s

Clairière 35

Aantal personen: 8 - 10
Met 3 afgesloten slaapkamers

Souche 1

Aantal personen: 6
Met keuken, 3 slaapkamers en 2 badkamers