Onze appartementen

Foto van de zithoek van appartement Souche 23
Foto van de zithoek met tv van appartement Souche 23
Foto van de woonkamer van appartement Souche 23
Foto van de eethoek van appartement Souche 23
Foto van de keuken van appartement Souche 23
Foto van de slaapkamer van appartement Souche 23
Foto van de badkamer en toilet van appartement Souche 23

Souche 23

Souche 23 is een appartement van 27 m² voor 2 tot 4 personen met een aparte slaapkamer . Het ligt op de 2e etage van het gebouw onder het schuine dak, wat een zeer knus gevoel geeft.

In de gezellige zitkamer staan 2 bankbedden en er is een radio en Flatscreen tv aanwezig. Ook is er gratis WIFI voorhanden.

De open keuken is volledig ingericht met 2 keramische kookplaten, afwasmachine, magnetron, koffiezetapparaat,  waterkoker, broodrooster.

In de aparte slaapkamer staan 2 gewone bedden die tegen elkaar gezet kunnen worden en in de wandkast liggen 4 dekbedden en 4 kussens.

De badkamer die ook onder het schuine dak ligt heeft een ligbad, waar je niet kunt staan om te douchen. Je kunt alleen zittend in bad douchen.  Naast de badkamer is een aparte WC, waar je wèl kunt staan. De badkamer beschikt over een handdoekverwarming en er is ook een haardroger aanwezig.

Het appartement heeft geen balkon maar wel een afgesloten skikast bij de ingang van het gebouw voor de ski’s.

Het gebouw La Souche is ideaal aan de piste gelegen en u kunt letterlijk zo de voordeur binnenskiën.  Ook het in- en uitladen van bagage is heel eenvoudig. Er zijn parkeerplaatsen voor het gebouw, maar hier dient wel voor betaald te worden. Gratis parkeerplaatsen bevinden zich buiten het dorp, al vanwaar u met een gratis shuttlebus weer naar het dorp terug kunt komen.

In de huurprijs zijn water en electriciteit inbegrepen; lakens en handdoeken kunnen zelf meegenomen, of in Valmorel gehuurd worden. ( 12 euro p.p. )  Het appartement kan op de dag van aankomst omstreeks 16.00 betrokken worden en moet op de dag van vertrek weer schoon en netjes achtergelaten worden. De bij aankomst betaalde borgsom van € 200 wordt dan, na controle van het appartement en met aftrek van eventuele gebroken voorwerpen, weer teruggegeven.

 

voor prijzen zie : www.valmorel-location-immobilier.com 

Op deze site hoeft alleen bij “LOCATIONS”, de data ingevuld en op “rechercher” geklikt te worden en kunt u naar beneden scrollen. U kunt de appartementen direkt op de site reserveren.

Geïnteresseerd?

BEKIJK HIER DE APPARTEMENTEN

Bekijk een appartement door er op te klikken

Souche 8

Aantal personen: 4 - 6
Met stapelbed, bankbed en uitschuifbed

Clairière 27

Aantal personen: 8 - 10
Met 3 aparte slaapkamers

Souche 9

Aantal personen: 4 - 5
Met 2x eenpersoonsbed en 3x bedbank

Clairière 35

Aantal personen: 8 - 10
Met 3 afgesloten slaapkamers

Souche 15

Aantal personen: 4 - 6
Met stapelbed, gewoon bed en uitschuifbed

Souche 23

Aantal personen: 2 - 4
Met twee bankbedden